Nyhet

Daft Punk i hjelmtrøbbel

+ høytid for pop-punkfansen i hovedstaden, nye videoer fra Bieber og Shakira + Rihanna og mye mye mer.

PopNytt 31. januar:

Daft Punk (bildet) havnet nylig i hjelmetrøbbel da de skulle fly fra flyplassen i Los Angeles etter sin stjernespekkede opptreden på Grammy-utdelingen. De to "robotene" viser seg sjelden uten sine karakteristiske hjelmer, og sladresiden TMZ var ganske fornøyde med å ha fanget de to franskmennene i sivil. Et scoop i samme klasse som da VG fotograferte KISS uten sminke på 80-tallet?

Fans av 90-tallets pop-punkbølge kan glede seg over at hele to legendariske band i sjangeren stikker innom hovedstaden til sommeren. NOFX spiller på Sentrum Scene lørdag 10. mai, mens Bad Religion besøker Rockefeller en måned senere, 11. juni. Billettene til NOFX-konserten er i salg allerede i dag, mens man må smøre seg med tålmodighet frem til mandag for å skaffe adgangspass til Bad Religion. Billettene finner du på GAFFA LIVE.


Endelig er videoen til Shakira og Rihanna-duetten ute. Ikke overraskende, inkluderer den mye hofter, tafsing og jukking. Se den her:

Det er duket for årets GLAAD Media Awards, som anerkjenner og hedrer diverse media for sine rettferdige, korrekte og inkluderende fremstillinger av lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle samfunnet og de ​​saker som påvirker deres liv. Denne gangen er Elton John, Lady Gaga, Vampire Weekend, Goldfrapp og Tegan and Sara nominert i kategorien Outstanding Music Artist.


Med tanke på alt dramaet som skjer om dagen, er det nesten så en glemmer at Justin Bieber faktisk er artist. Nylig slapp han denne übersleske videoen til Confident ft. Chance the Rapper:

Leiligheten der Jay Z kokte crack-kokain i gamledager er blitt lagt ut til salg. Kåken, som nevnes i monsterhiten Empire State of Mind, selges for 870,000 amerikanske dollar. Klikk her for å gå på en virtuell omvisning av "bulen" her.


One Direction topper listen over fjorårets mestselgende artister. Kåringen har tatt utgangspunkt i både digitale nedlastninger, streaming og fysiske salg, og inkluderer all musikken til artistene. 1D utkonkurrerte dermed giganter som Katy Perry, Eminem og Justin Timberlake.

ANNONCE