Nyhet

Pinlig festivalkrav fra Slottsfjell-aktuelle Bring Me The Horizon avslørt på Instagram

Bad Religion-gitarist Brian Baker lar seg irritere over det britiske bandets backstage-regler.

Bring Me The Horizon (bildet), som tidligere denne uka annonserte at de gjester Sentrum Scene i Oslo lørdag 26. november, har fått heftig kritikk via Instagram-kontoen til Bad Religion-gitaristen Brian Baker etter at han la ut et bilde av en plakat som var hengt opp på backstage-området på en festival hvor begge de to bandene stod på programmet.

På plakaten er det et bilde av det britiske bandet og klar beskjed om at vaktene som jobber på festivalen ikke skal stoppe medlemmene i Bring Me The Horizon for å sjekke om de har artistpasset på seg.

— Jeg kommer til å stoppe disse folka hver gang jeg ser dem i dag for å fortelle dem hvor mye bandet deres suger, skriver Baker under bildet han har publisert på Instagram.


Sommeren 2015 var det Muse som måtte tåle mye av den samme kritikken da deres management også hadde sørget for at plakater med bilde av bandmedlemmene var hengt opp rundt omkring på backstageområdet da de spilte på diverse festivaler.

— De fleste artister vil forstå at den letteste løsningen for å komme seg inn og ut er å ha på seg riktig adgangstegn. Det er nok det enkleste både for artister og festivalarbeidere. Jeg kan ikke huske noen som har kommet med lignende ønsker overfor oss, uttalte Øyafestivalens pressesjef Jonas Prangerød til avisen VG i fjor.

Under kan du se Instagram-posten til Brian Baker (både frontmannen og trommisen i Bring Me The Horizon har prøvd å komme med noen sleivspark tilbake mot Bad Religion-gitaristen i kommentarfeltet under bildet - uten å lykkes helt).


Sjekk også ut Danko Jones' (som for øvrig spiller på Slottsfjell samme kveld som Bring Me The Horizon i neste uke) sitt artige "svar" på plakaten til Bring Me The Horizon her.

 

I'm going to stop these people every time I see them today and tell them how much their band sucks

Et bilde publisert av Brian Baker (@brianbakers)


ANNONCE