Nyhet

Overraskende produsentvalg for The Libertines

Mannen som skal produsere de britiske rockernes etterlengtede comebackalbum har tidligere jobbet med Ed Sheeran og One Direction.

Når gjenforente The Libertines (bildet) nå går i studio for å spille inn deres tredje album er det ingen hvem som helst som sitter bak spakene. Men valget av produsent for de britiske rockerne vil nok overraske mange.

Sanger og gitarist Carl Barât avslører nemlig overfor NME at det er Jake Gosling som skal produsere det kommende albumet. Gosling er mest kjent for å ha jobbet med Ed Sheeran og One Direction, og skal nå bryne seg på Barât, Pete Doherty og resten av The Libertines.

I et intervju med magasinet forklarer Barât at bandet ville prøve noe nytt denne gangen, og at både Paul Epworth (Adele, Coldplay og Primal Scream), John Leckie (Stone Roses, Kula Shaker og The Verve) og Stephen Street (Blur og The Smiths) ble vurdert som produsenter.


The Libertines befinner seg for tiden i Thailand hvor de jobber med det som blir deres tredje studioalbum, og deres første siden det selvtitulerte andrealbumet fra 2004.

Det spørs om det vil låte slik som dette:


Eller sånn:

ANNONCE