Nyhet

Joni Mitchells nettside: Joni er ikke i koma

Ifølge flere amerikanske medier er artistens tilstand forverret, men det benektes nå fra offisielt hold.

For en måned siden ble Joni Mitchell (bildet) lagt inn på sykehus i Los Angeles etter at hun skal ha blitt funnet bevisstløs i sitt eget hjem. Den gang skrev hennes representanter at den 71 år gamle artisten skulle være på bedringens vei, men nå melder TMZ at hun skal ha falt i koma.

Billboard siterer i natt også flere kilder tett på Mitchell som påstår at tilstanden hennes skal være mye verre enn det som er kommet frem i offentligheten tidligere.

I en uttalelse på artistens offisielle nettside blir derimot ryktene dementert. Det heter blant annet at "I motsetning til ryktene som har sirkulert på nettet i dag er ikke Joni falt i koma. Hun er fremdeles på sykehus, men hun er ved bevissthet og har alle sine sanser i behold". I uttalelsen skrives det også at det forventes full helbredelse.


De siste årene har Mitchell hatt problemer med helsen. Både en alvorlig hudsykdom og generelt dårligt immunforsvar har voldt sangerinnen en del problemer.

Joni Mitchell brøt igjennom på musikkscenen i slutten av 60-årene. Hennes største hit til dags dato er Big Yellow Taxi fra albumet Ladies Of The Canyon, utgitt i 1970. Hennes siste studioalbum er Shine fra 2007, og i fjor ga hun ut et retrospektivt boks-sett, Love Has Many Faces.

Les GAFFAs store portrettartikkel om Joni Mitchell fra 2008, da hennes debutalbum fylte 40 år.


ANNONCE