Nyhet

Hør Kurt Cobains The Beatles-cover

Regissøren av den nye dokumentarfilmen om Nirvana-frontmannen har funnet en hittil uhørt innspilling.

"Montage of Heck"-regissør Brett Morgen har funnet gull i arbeidet med dokumentaren som handler om Kurt Cobains (bildet) liv. Han skal blant annet ha funnet flere uutgitte låter fra Nirvana-frontmannen som vil bli en del av dokumentarfilmens soundtrack.

Via magasinet Rolling Stone har han delt en coverversjon av The Beatles-låten And I Love Her. I typisk Cobain-stil er denne versjonen av låten enda mer dyster og deprimerende med et monotont gitarriff.

— Jeg liker The Beatles men jeg hater Paul McCartney, skal Cobain en gang ha uttalt, og derfor kom det også som en overraskelse da Morgen fant opptaket. Ingen visste nemlig at han hadde gjort opptak av en The Beatles-låt.


— Ingen i Kurts liv - ikke hans management, kone, bandkompiser - hadde hørt denne The Beatles-greien, sa Morgen til Rolling Stone og fortalte videre at han hadde funnet det på et tilfeldig bånd. Låten er skrevet av Paul McCartney så da er vel kanskje den myten knust en gang for alle.

I forbindelse med produksjonen av "Montage of Heck" fikk Brett Morgen som den første noensinne tillatelse til å lytte til Kurt Cobains private opptak. Dokumentaren blir vist på utvalgte kinoer i Norge denne uken, og får premiere på amerikanske HBO i begynnelsen av mai.

Hør Cobains versjon:

ANNONCE