Nyhet

Ny konsertserie i Bergen

Monica Heldal, Anne Grete Preus og The Handsome Family er blant artistene som kan oppleves i intime rammer denne høsten.

Bergen Live Sessions er navnet på en ny konsertserie som starter denne høsten på Ole Bullhuset sine to scener, storsalen Ole Bull Scene og intimscenen i kjelleren, Lille Ole Bull. Konsertene arrangeres fast på tirsdager og totalt vil det bli åtte konserter i løpet av sesongen, som starter 30. september og avsluttes 2. desember.

Med den nye konsertserien ønsker arrangørene å representere sjangerbredde. Programmet består blant annet av stjerneskuddene Monica Heldal (bildet) og Aurora Aksnes samt to andre nye Bergensbaserte artister i Maylen Rusti og O. Martin. pubrockpionerene Graham Parker & Brinsley Schwarz og The Handsome Family, kultfavorittene som står bak tittellåten i HBO-serien 'True Detectives', inngår også i programmet utover høsten.

I tillegg er det bekreftet konserter med Sigrid Moldestad, Hanne Boel og en av norsk rocks viktigste artister gjennom tidene, Anne Grete Preus.


— Vi har fått inntrykk av at mange savner et fast sted de kan gå, der de vet at det som blir presentert holder kvalitet. Tirsdagen er ofte en dag i uken der folk har litt tid, og her kan man komme tett på artistene i flotte konsertlokaler, sier Frank Nes i Bergen Live til GAFFA.

Han er ikke i tvil om hvilke artister han er mest fornøyd med å ha hentet til Bergen Live Sessions.

Graham Parker & Brinsley Schwarz har kun opptrådt i duoformat én gang tidligere, på 'David Letterman Show' en gang på 80-tallet. Det blir nok en eksplosiv konsert i kjelleren.


Et begrenset antall medlemskort, som blant annet sikrer fast plass i salen, er i salg direkte hos arrangørene. Billetter til flere av konsertene kan kjøpes allerede nå via GAFFA LIVE.

ANNONCE