Nyhet

Jay-Z og Beyoncé lager album sammen

Ifølge platesnurreren og programlederen DJ Skee har superparet en felles skive på vei.

Beyonceé og Jay-Z har laget mye sammen. De har laget sanger sammen, vært på turné sammen, laget et barn sammen og har kanskje enda et barn på vei, om man skal tro rykter har svirret i kjølvannet av deres On the Run Tour.

Ekteparet avsluttet nylig turnéen med to konserter i Paris, på fredag den 12. og lørdag den 13. september. Det var under disse at Jay-Z endret på noen linjer og snek inn ordet "pregnant".

Som om ikke superparet laget nok ting sammmen fra før, lager de nå også et album sammen, og er nettop kommet i gang med innspillingen. Det hevder i hvert fall den amerikanske platesnurreren og programlederen DJ Skee. Og det er egentlig ingen grunn til å tro at mannen som har jobbet med alt fra Snoop Dogg og Clipse til Chris Cornell skulle lyve om akkurat dette.

I sitt radioprogram sa Skee at flere kilder hevder at Beyoncé og Jay Z har bekreftet at de lager et nytt album sammen, men DJen gikk ikke ut med noen detaljer utover dette.

Foruten den nylig avsluttede turnéen, har Beyoncé og Jay Z i fellesskap mekket store hits som Drunk In Love og Crazy in Love. Et album har de derimot ikke laget sammen enda. Sjekk ut DJ Skees offentliggjøre den store nyheten i sitt eget radioprogram:

ANNONCE