Nyhet

Cee Lo Green med kontroversielle voldtektsuttalelser

— Det er kun voldtekt, hvis kvinnen er ved bevissthet, skriver sangeren på Twitter.

Thomas Callaway (bildet), bedre kjent under pseudonymet Cee Lo Green, hadde ingen innvendinger i retten til at han ifølge politiet skulle ha tatt ecstasy sammen med en ukjent kvinne. Han nektet dog kjennskap til beskyldningene om at han skal ha brukt rusmiddelet til å bedøve kvinnen, skriver Billboard. Cee Lo Green slapp fengselsstraff for sin narkotikaforbrytelse. Dommer Mark Young idømte ham derimot tre års prøvetid og 360 timers samfunnstjeneste. Green skal i tilegg gjennomføre 52 møter med anonyme alkoholikere og stoffmisbrukere. Den nevnte kvinnen påsto at Green hadde invitert henne på bar. Deretter skal hun ha mistet bevisstheten og neste morgen våknet opp naken i Greens seng uten erindring om nattens begivenheter.

Det var likevel motstridende elementer i kvinnens historie, da vitner skal ha observert kvinnen forlate baren i fin tilstand sammen med Green. Rapperens PR-folk uttalte den gang følgende: "Da saken er under etterforskning kan vi selvfølgelig ikke snakke så fritt som vi ønsker. Men vi kan på nåværende tidspunkt si at disse bedkyldningene er foraktelige, usanne og dypt sårende for Cee Lo, han barn og hans familie."

Greens PR-folk har nok ikke briefet sangeren om bruken av sosiale medier i kjølvannet av en slik kontroversiell rettssak. Green valgte for kort tid siden å forsøke å forsvare sin sak ved å definere hva en voldtekt egentlig er. Green har nok ikke den samme oppfatningen av dette som de fleste andre. Og han skrev følgende på Twitter som motsvar på alle anklagene.

"Hvis noen har besvimt, er de jo ikke sammen med deg bevisst. Og det å være sammen med noen innebærer samtykke."

og:

"Personer som virkelig er blitt voldtatt kan huske det!"

og sist, men ikke minst:

"La oss si at jeg prøvde, men at det ikke lykkes, men kvinnen sier at jeg gjorde det, hva skjedde så i virkeligheden?"

Cee Lo Greens pr-folk har muligens tatt sak for kort tid etter at disse oppdateringene ble tweetsene først slettet, og til slutt også hele sangerens profil på Twitter. Sangeren, som kanskje er mest kjent for albumet The Lady Killer og hiten Fuck You, unnskyldte senere for sine kommentarer og mener at de er blitt tatt ut av kontekst.

ANNONCE