Nyhet

Hove slipper lovende norske artister

Tolv ferske artister er klare for festivalen på Tromøya.

I løpet av vinteren og våren har Hovefestivalen arrangert TBA Hoveslaget i flere norske byer. Her har unge og talentfulle artister fått vise seg frem og samtidig kjempe om en plass på plakaten til sommerens festival. Hove kan i år skilte med store navn som Kings of Leon, Frank Ocean og Cee-Loo Green, men det kan ofte være vel så spennende å oppdage navnene lenger nede på festivalplakaten.

De tolv navnene som nå er annonsert av Hove har alle deltatt i Hoveslaget og blitt valgt ut av en jury bestående av lokale arrangører, Urørt og Hovefestivalens egen bookinggruppe. Det er fin musikalsk bredde å spore blant de nye navnene; Succuba spiller sløy støyrock, Ole Torjus leverer melodisk elektronika og Elise Vatsvaag (bildet) er indiepopalibiet, mest kjent for Urørtfavoritten «Safe Play».

Yoguttene og Smidig er, ifølge festivalen, norsk hip-hops fremtid, mens et band som Away følger de musikalske fotsporene til britiske band som The Smiths og Libertines. Rockere kan notere seg Tammie Tambourine, Feskekrok og hardcorebandet Bits Between. I tillegg kan man få tilfredstilt sine behov for såvel noise-pop, funk og visesang med henholdsvis Bowandarrow, Klepp og Lamark.

Sjekk ut musikk fra de annonserte artistene på festivalens nettside.

ANNONCE