Nyhet

PopNytt: 10. januar

Envy bytter navn, nytt fra Cee Lo Green, James Blake og Change the Rapper flytter sammen, se Chvrches covre Janelle Monáe og mye mer...

Envy bytter navn til Nico & Vinz, i forbindelse med at de at de skal lanseres i USA. Rapperne har valgt å bruke sine egne navn denne gangen, da de vil gi folket noe mer originalt og ektefølt.

Gladnyheten om at Outkast skal headline Coachella i april har vært på alles lepper de siste døgnene. I går ble det klart at hip hop-duoen også skal spille på the Governors Ball i New York i juni. Dette blir deres første opptreden i storbyen på over ett tiår.

Cee Lo Green har fortalt Rolling Stone at han har et produktivt år i vente. Ikke bare jobber han med et nytt soloalbum for øyeblikket, som han beskriver som et rockealbum, men han har også planer om å returnere til Gnarls Barkley og å slippe nytt materiale med Goodie Mob. Det blir bra! 


Chance the Rapper og James Blake skal flytte til Los Angeles sammen, melder NME. Rapperen var med på en remix av Blake-låten Life Round Here, og har blitt plukket ut til BBC Sound of 2014. Det kommer til å bli et spennende år for Chance the Rapper, med andre ord. 

Lily Allen skal spille på et arrangement for Coram, verdens eldste barneveldedighetsorganisasjon, i Royal Albert Hall 1. april. 

Paramore og Fall Out Boy drar på turné sammen i USA i sommer.


Bilboard har postet et høydepunkt fra arrangementet Women In Music, som fant sted for en måned siden. Se Chvrches covre Tightrope av Janelle Monáe her:

 

ANNONCE