Nyhet

Legger Crystal Castles opp?

I følge vokalist Alice Glass er synthpunkduoen fortid, men manageren er uenig.

Toronto-synth-punkebandet Crystal Castles ble dannet i 2004 og tok internettgenerasjonen med storm. Låter som Crimewave, Celesta, Baptism og gruppens kanskje største suksess, Not In Love med The Cure-vokalist Robert Smith, har alle blitt tatt svært godt i mot. Men nå vil det komme hverken flere låter eller konserter skal vi tro vokalist Alice Glass.

Hun har nemlig valgt å forlate keyboardist Ethan Kath, og dermed er gruppen fortid. På sin egen Facebook-profil skriver hun:

— Jeg forlater Crystal Castles. Min kunst og min selvutfoldelse i enhver form har alltid dreiet seg om oppriktighet, ærlighet og medfølelse for andre. Av en rekke både profesjonelle og personlige årsaker føler jeg ikke lenger at dette er mulig i Crystal Castles. Selvom dette er avslutningen på Crystal Castles, håper jeg at mine fans vil ta i mot meg som soloartist på samme måte som de har gjort med Crystal Castles.


Ethan Kath har til gode å kommentere Alice Glass sin avskjed.

De rakk å gi ut tre album i henholdsvis 2008, 2010 og 2012. Alle tre heter kun Crystal Castles med de uoffisielle undertitlene I, II og III. Bandet har gitt flere konserter i Norge, blant annet på Rockefeller i fjor da de fikk toppkarakter av GAFFA.

I følge NME har manageren deres et mer optimistisk syn på hendelsen, og skal ha uttalt:


— Crystal Castles har en uforutsigbar fremtid i vente, men jeg vil ikke begrave de død helt enda.

Se Crystal Castles med Sad Eyes fra deres tredje og siste album her: 

 

 


ANNONCE