Nyhet

Medlemmer av The Killers og RATM hjelper Corgan

The Smashing Pumpkins gjør noen få konserter i neste måned med hjelp fra gode venner.

Det har vært mye nyheter fra The Smashing Pumpkins (bildet) i år. Ikke bare har det amerikanske bandet mistet atter en trommis, sjefen sjøl, Billy Corgan, har nemlig også uttalt at han vurderer å gjøre noe helt annet enn å spille i rockeband.

Likevel kommer det to nye album fra bandet i løpet av de neste tolv månedene. I forbindelse med den første av de to utgivelsene, Monuments To An Elegy som slippes 8. desember, blir det også et par eksklusive konsertopptredener, melder NME

De annonserte konsertene finner sted i London, Paris, Berlin, New York, Chicago og San Francisco. Corgan lar seg dermed ikke forhindre av at det pr i dag er kun ham selv og gitarist Jeff Schroeder (til høyre på bildet) som er medlemmer av bandet. Gode venner stepper heldigvis inn, og det er ikke hvem som helst som utgjør The Smashing Pumpkins på scenen anno desember 2014. Ifølge NME vil nemlig The Killers-bassist Mark Stoermer og Rage Against The Machine-trommis Brad Wilk stille opp med Corgan og Schroeder under de eksklusive konsertene i neste måned.


Wilk begynner nok for øvrig å få relativt god erfaring med å steppe inn bak trommesettet til legendariske band, etter å ha gjort samme jobb for Black Sabbath under innspillingen av tungrocklegendenes comeback-album 13.

Hør den ferskeste smakebiten fra The Smashing Pumpkins' kommende album her:


ANNONCE