Nyhet

Tre nye navn til Bergenfest

Sjekk hvem som er klare for festivalen her.

Det er nå klart at James Vincent McMorrow, Anne Grete Preus og Frank Turner & The Sleeping Souls (bildet) er klare for Bergenfest, som går av stabelen 11-15. juni.

Det kunne i fjor feires 25 års-jubileum for Anne Grete Preus' første plate som soloartist. I høst kom også hennes tiende studioalbum med tittelen Et sted å feste blikket. Den irske folkrockartisten James Vincent McMorrow debuterte i 2010 med albumet Early In The Morning, og skal spille søndagen under Bergenfest. Pop/punk-sangeren Frank Turner har en fortid fra hardcorebandet Million Dead, men blir å se på festivalen med sitt godt anerkjente soloprosjekt, som for alvor slo gjennom med utgivelsen av albumet England Keep My Bones i 2011.

Det ble forrige uke annonsert at både Store P og Lana Del Rey også blir å se på Bergenhus festning til sommeren. Lanas konsert vil forøvrig bli hennes eneste i Norge i år. Les mer om det her.


Musikkfestivalen har bygd seg opp et imponerende festivalprogram med tidligere bekreftede artister som Agnes ObelBlondie, Rhye, Tom Odell, Monica Heldal og Franz Ferdinand. 

Sjekk for øvrig alle som spiller på Bergenfest i GAFFAs festivalguide og sikre deg festivalpass via GAFFA Live.

ANNONCE