Nyhet

Se Skambankt live fra din egen godstol

WiMP gir deg muligheten til å streame lørdagens konsert på Rockefeller helt gratis.

WiMP lanserer WiMP Live Stream, et samarbeid mellom WiMP og feat.fm, som gir deg muligheten til å streame konserter live på nett. Først ut er ingen ringere enn Skambankt - førstkommende lørdag spiller rockebandet fra Jæren på Rockefeller i Oslo, og om du mot all formodning ikke har mulighet til å komme deg dit, trenger du altså ikke å frykte.

WiMP streamer konserten live fra klokken 20:00 lørdag kveld, og seansen er helt gratis.

Det er drøyt et halvår siden Kaizers Orchestra tok sitt endelig farvel, samtidig som sørgende fans av jærsk rock kunne glede seg over nyheten om at Skambankt dermed var tilbake. Bandet holdt en lav profil siden de slapp fjerdealbumet Søvnløs i 2010, og spilte kun én konsert i hele 2012.


I januar kom endelig oppfølgeren, Sirene, som ble belønnet med hele fem stjerner fra GAFFA. Vår anmelder skrev følgende:

— Norsk rock ser ut til å ha fått en ny storhet i Skambankt; Sirene er et gjennomført og ambisiøst album. De varierer fra det mørke og melankolske til det energiske og engasjerte. Ted Winthers & co. sikter høyt og de treffer blink. Dette lover godt for rockeåret 2014.

Les resten av anmeldelsen her.


For å få den fine muligheten til å streame lørdagens konsert rett hjem til godstolen, kan du klikke deg inn og registrere deg gratis på WiMPs hjemmeside.

Skambankt er for øvrig annonsert til en rekke norske festivaler til sommeren. Hvilke? Det finner du ut i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE