Nyhet

Hør ny singel fra First Aid Kit

De svenske søstrene er klare med den første smakebiten fra deres etterlengtede tredjealbum.

First Aid Kit var tidligere i måneden innom hovedstaden for å spille under utdelingen av Nordic Music Awards, som samtidig rundet av årets by:Larm-uke. Den gang var vår anmelder svært så fornøyd, og tildelte konserten på Sentrum Scene hele fem stjerner:

— Denne konserten står igjen som en av By:Larm 2014s mest velspilte, velregisserte og polerte innslag, og ga de siste håpefulle bandene som skulle ut på storscener som Rockefeller og Sentrum Scene denne kvelden det lille ekstra å strekke seg etter. Og akkurat det har aldri skadet noen.

Les hele anmeldelsen her.

Nå har Klara og Johanna Söderberg avslørt at deres neste album, Stay Gold, som følger opp kritikerroste The Lion's Roar fra 2012, slippes 10. juni.

Stay Gold er i likhet med forgjengeren produsert av Bright Eyes' Mike Moogis. Omaha Symphony Orchestra og arrangør Nate Walcott, som tidligere har jobbet med både Bright Eyes, Broken Bells og Rilo Kiley, medvirker også på albumet.

Hør første smakebit, i form av My Silver Lining, her:

Søsterduoen besøker både Træna og Slottsfjellfestivalen i løpet av sommeren. Les mer om de to festivalene i GAFFAs Festivalguide.

 

ANNONCE