Nyhet

Gut Feelings slipper årets program

Mange musikalske godbiter i dagens slipp fra Oslo-festivalen.

Gut Feelings #5 går ned i dagene 26. - 28. juni på Oslo-scenene Parkteatret, Revolver og Kolonihagen på Bjølsen. Tidligere har arrangørene annonsert at både Razika-sideprosjektet Tre Små Tøser, Iberia og Vilde Tuv skal spille under sommerens festival, og i dag ble enda flere musikalske godbiter meldt klare.

Aurora Aksnes (bildet) imponerte stort under by:Larm i forrige måned, og innkasserte hele fem stjerner her i GAFFA for sin konsert på Herr Nilsen:

— Det er ingen tvil om at Aurora Aksnes har en lys fremtid i vente. På Herr Nilsen i natt viste hun ikke bare at hun er en ekstremt moden for alderen, men at hun er et av Norges nye musikkhåp. Det er bare å glede seg, skrev vår utsendte skribent.


Les hele anmeldelsen her.

I tillegg til stortalentet fra Bergen, er det også klart at de danske punkerne i Communions, Frida Ånnevik, Building Instrument, Fay Wildhagen og The Mormones, skal spille under den femte utgaven av Gut Feelings.

— Programmet til sommerfestivalen vår begynner nå å se ut akkurat som vi har drømt om siden oppstarten i 2012. Vi har alltid fokusert på en god miks av de største, nye talentene på scenen sammen med mer erfarne og anerkjente liveartister. Vi ønsker å overraske og imponere publikummet vårt, samtidig som vi vil distansere oss fra andre festivaler som har en tendens til å booke det samme som alle andre, sier arrangør Kjetil Moen overfor GAFFA.


Billetter til Gut Feelings #5, samt full oversikt over sommerens mange festivalprogram, kan du skaffe deg via GAFFA Live og GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE