Nyhet

Ny Razika-singel rett rundt hjørnet

Bergensbandet jobber for tiden med sin tredje fullengder, men man trenger heldigvis ikke vente lenge på den første singelen.

I forrige måned kunne vi melde om at Razika var i gang med innspillingen av det som blir bandets tredje albumutgivelse.

— På denne platen har vi både gått tilbake til den mer punkete siden av Razika, men også jobbet mye med vår poppete side. Vi kommer til å bruke våren og sommeren på å gjøre den ferdig og satser på at den kommer ut i vinter. Vi gleder oss til å vise den frem, sa vokalist Marie Amdam i en kommentar til GAFFA den gang.

Nå er det klart at Razika slipper singelen Syndere i sommersol allerede 6. juni. I en melding postet på bandets offisielle Facebook-side lover de fire jentene at dette er sommerlåten du har ventet på.

Sist bergensbandet var albumaktuelle var med På Vei Hjem, utgitt så sent som i januar 2013. Den gang fikk Razika mye god kritikk, mens vår anmelder mente de fremdeles hadde litt igjen for å fullbyrde det enorme potensialet som ligger i deres festmusikk:

"Selv om de har litt igjen før de snuser på toppkarakterene, er det egentlig litt fint. For da har Razika noe å strekke seg etter, og vi noe å glede oss til."

Les resten av anmeldelsen her.

ANNONCE