Nyhet

Norge inn på topp 10 i USA

Nico & Vinz er inne på topp 10 på iTunes-lista for USA.

USA-eventyret til Nico & Vinz, tidligere kjent som Envy, har gått inn i en enda mer heftig fase, kunne de to Oslo-gutta annonsere stolt på Twitter i morges: 

Duoen dro forrige måned over dammen for å bosette seg i Los Angeles sammen med manager Amanual Kidane og pangstarten i statene var raskt et faktum. 


Nico & Vinz slår med sin nåværende 9. plass på den amerikanske iTunes-lista hits fra både Justin Timberlake og Calvin Harris, og ikke minst den helt nye posthume singelen til Michael Jackson. Det kan man jo trygt kalle rimelig imponerende.

Nico & Vinz' monsterhit Am I Wrong har tidligere toppet listene både i Norge og Danmark, og duoen mottok også en European Border Breakers Award (EBBA) tidligere i vinter som igjen bekrefter den økte interessen også utenfor landegrensene.

I påsken spilte pop-duoen to konserter på Parkteateret i Oslo, og GAFFAs anmelder beskrev opplevelsen som en lykkefest uten like:


— I grunn var det bare glede fra første stund. Det var tydelig at både backingbandet og gutta selv storkoste seg. Og i trå med deres egen filosofi vokste den delte gleden til noe som var rent til å bli lykkelig av.

Les hele anmeldelsen her.


ANNONCE