Nyhet

Justin Timberlake sørget for fest i Danmark

Gode nyheter for deg som skal til Telenor Arena: GAFFA Danmarks anmelder rapporterer om en forrykende festaften.

Det nærmer seg, dere: Nå er det kun én dag igjen til selveste Justin Timberlake inntar Telenor Arena. I går kveld spilte popstjernen for et publikum på 50 000 i et utsolgt Parken i Danmark. Det var en forrykende fest ifølge GAFFA Danmarks anmelder, som blandt annet skriver følgende om konserten:

"Alt er testet og tilrettelagt til minste detalj, og det fungerer. Likevel virker det hverken upersonlig eller overfladisk. Der er fortsatt lagt inn tid til at JT kan posere, så alle kan se sjiraffen, samt å prate til det danske publikummet og fortelle oss at vi er fetere og mer på enn det Paris var. Det beste publikummet på denne turnéen, ifølge JT selv.

I første halvdel får vi en solid blanding av både gamle og nye hits, tilrettelagt slik at vi føler at det vi oplever er en spesiell kveld. Noen få hits pløyes det kjapt gjennom, mens andre får lov til å folde seg helt ut. Heldigvis har JT nok hits til at ingenting savnes, eller føles som fyll. Numre som Rock Your Body, FutureSex/LoveSound og Like I Love You går rett inn."


Les hele anmeldelsen hos danske GAFFA.

ANNONCE