Nyhet

Hør den nye singelen til AWAY

Sjekk ut 'Easy Does It', mens vi venter på debutalbumet.

Det unge Østfold-bandet AWAY har mottatt strålende anmeldelser for sine konsertopptredener det siste året, men fansen har ikke akkurat blitt bortskjemt når det kommer til studioversjoner av bandets live-favoritter ennå. Hittil er det faktisk bare låtene William og Out Of My Sight som er blitt sluppet for radioer, mp3-spillere og strømmingstjenester der ute. 

Heldigvis gjør de nå endelig noe med den saken. Vi får riktignok ikke høre noe debutalbum helt enda, men i dag slipper de i hvert fall sin splitter nye singel Easy Does It. Hør låten i bunnen av denne artikkelen.

Etter at AWAY spilte på by:Larm i vinter har de fått mange tilbud fra både inn- og utland, og på selveste 17. mai reiser de til Latvia for å spille på et stort arrangement midt i Riga sentrum. I Norge kan folk få med seg AWAY på Båthusteatret i Fredrikstad førstkommende fredag 16. mai, eller på H&M Loves Music på Karl Johan fredag 23. mai.
 
Det kan dermed se ut til at de fire videregående-elevene i denne fremadstormende kvintetten ikke kommer til å ha så altfor mye tid til å skeie ut i russebukse på dagene rundt nasjonaldagen. Det er vanskelig nok å kombinere rock&roll-livsstilen med eksamener, betrodde gitarist og vokalist Kase til GAFFA under et nylig intervju:
 
– Det er litt vanskelig å sitte og konsentrere seg i eksamenstida. Man lar lett tankene vandre til konsertene man skal spille snart. Det er jo veldig enkelt å prioritere det morsomste.

Du kan lese hele intervjuet i siste nummer av GAFFA, som kom ut forrige uke. Magasinet kan også leses på nett her.


Sjekk ut Easy Does It her:

ANNONCE