Nyhet

Hør Coldplays kommende album

Du kan høre hele Ghost Stories allerede nå.

Coldplay lar deg fra og med nå lytte gjennnom hele deres kommende sjettealbum Ghost Stories, som slippes den 19. mai. Alt du trenger å gjøre er å ta turen innom iTunes.

Den britiske kjempen av et band har varmet opp til albumslippet med singlene Magic og A Sky Full of Stars, som allerede har gått sin seiersgang på radio og internett. I tillegg har de nye låtene Another's Arms og Oceans blitt avslørt live.

Etter Ghost Stories havner på gata gjør Coldplay fem koncerter i Los Angeles, Glasgow, Paris, Tokyo og London, og nylig spilte de også i Köln og New York. Det er dessverre hittil ikke kjent enda om bandet tar turen til noen flere land og byer, men det hadde jo vært trivelig om de kom innom Norge for en skikkelig intimkonsert igjen snart. Det begynner å bli en stund siden sist nå.

Coldplay debuterte i 2000 med albumet Parachutes, som straks ble en stor suksess, blant annet takket være udødelige hits som Yellow. Siden har de fulgt opp med A Rush of Blood to the Head (2002), X&Y (2005), Viva la Vida or Death and all his Friends (2008) og Mylo Xyloto (2011).

Tracklisten til albumet er som følger:

01 "Always In My Head"
02 "Magic"
03 "Ink"
04 "True Love"
05 "Midnight"
06 "Another's Arms"
07 "Oceans"
08 "A Sky Full Of Stars"
09 "O"

Med ni sanger blir Ghost Stories det Coldplay-albumet med færrest spor – de andre har alltid hatt minst 10 stykk.

Hør hele albumet via iTunes – og skriv gjerne i kommentarfeltet, hva du selv synes om Coldplays lyd anno 2014:

ANNONCE