Nyhet

Hør andresingelen fra First Aid Kits kommende album

Den svenske søsterduoen avslørte det nydelige sporet 'Cedar Lane' i dag.

Den Slottsfjell- og Trænafestivalen-bookede folkduoen First Aid Kit er i disse dager travle med forberedelsene til slippet av deres nye album Stay Gold, som ventes den 10. juni. Første smakebit på oppfølgeren til gjenombruddsalbumet The Lion's Roar fra 2012 kom i form av singelen My Silver Lining tidligere denne våren. I dag slapp den svenske søsterduoen Stay Golds andresingel, den kanskje enda vakrere Cedar Lane. For å høre gjennom er det bare å bla til bunnen av denne saken og trykke play.

Midt i denne travle perioden fant First Aid Kit likevel tid til å besøke Oslo i starten av mars, for å spille under utdelingen av Nordic Music Awards på tampen av by:Larm-uka. Den gang var vår anmelder svært så fornøyd, og tildelte konserten på Sentrum Scene hele fem stjerner:

— Denne konserten står igjen som en av By:Larm 2014s mest velspilte, velregisserte og polerte innslag, og ga de siste håpefulle bandene som skulle ut på storscener som Rockefeller og Sentrum Scene denne kvelden det lille ekstra å strekke seg etter. Og akkurat det har aldri skadet noen.

Les hele anmeldelsen her.

Den nye skiva Stay Gold er i likhet med forgjengeren produsert av Bright EyesMike MoogisOmaha Symphony Orchestra og arrangør Nate Walcott, som tidligere har jobbet med både Bright EyesBroken Bells og Rilo Kiley, medvirker også på albumet. I retur har søsterne bidratt på Bright Eyes-frontfigur Conor Oberst sin nye soloskive Upside-Down Mountain, ved å kore hele veien gjennom. Upside-Down Mountain slippes allerede 19. mai.

Hør Cedar Lane, her:

Les alt om Slottsfjell og Trænafestivalen i GAFFAs Festivalguide.

p>
ANNONCE