Nyhet

Videopremiere: Maylen Rusti - Up For The Game

Den unge sangerinnen spiller både på Norwegian Wood og Bergenfest denne uken.

Maylen Rusti slipper sin nye singel Up For The Game på fredag, og følger opp med konserter på Norwegian Wood i Oslo og Bergenfest i Bergen lørdag og søndag. En travel helg for den unge København-baserte sangerinnen, med andre ord.

Allerede i 2012 fikk hun mye oppmerksomhet for Urørt-låten Posters, og det digitale minialbumet Your Story, og i fjor sommer kom førstesingelen til albumet Heart Machine, Changing, med en musikkvideo regissert og filmet av danske Louise McLaughlin.

Den nye singelen har også fått en musikkvideo spilt inn i Leirvik på Stord, i samarbeid med den svenske videoregissøren Simeon Frohn.

— Jeg skrev låten etter jeg hadde bodd i New York i en måned i fjor, og opplevd å føle at alt var litt uoverkommelig. Jeg jobbet med en tidligere plateinnspilling der, hvor ting ikke gikk helt etter planen, og hele situasjonen føltes ikke helt riktig. Etter den turen bestemte jeg meg for å ta litt tak i ting, for å få det som jeg ville ha det, sier Rusti i forbindelse med singelslippet.

Se videoen til Up For The Game her:

ANNONCE