Nyhet

Så bra var Röyksopp & Robyn i Danmark

I helgen gjestet det trehodede electronicamonsteret NorthSide i Århus. GAFFA var selvfølgelig på plass.

Samarbeidet mellom Röyksopp og Robyn har gitt gode resultater. Blant annet gikk Do It Again rett inn på en fjortende plass på den amerikanske Billboard-listen for en drøy uke siden.

Da minialbumet ble sluppet i slutten av forrige måned skrev vår anmelder blant annet følgende:

— Endelig har Robyn og Röyksopp møttes igjen for å lage mørk, nordisk elektropop. Og når Robyns særegne vokal møter Röyksopps gjennomarbeidede sound bærer EP'en Do it Again preg av mer i vente. For dette er en inspirert og eklektisk affære.

Les resten av anmeldelsen her.

Denne helgen var den norske duoen og den svenske sangerinnen innom den danske storfestivalen i Northside. Med et imponerende program, bestående av blant andre Arcade Fire, Queens Of The Stone Age og Pixies, har festivalen blitt en seriøs utfordrer til Roskilde.

Da Röyksopp og Robyn sto på scenen lørdag kveld var GAFFA Danmark sin journalist Sara Elisabeth Nedergaard på plass foran scenen, og hun kunne melde om både opp og nedturer i løpet av det neste to timer lange settet.

Blant annet skriver hun at det startet treigt, og ikke tok seg opp noe særlig før Robyn entret scenen etter drøye førti minutter.

— Et imponerende lysshow løfter dog koncertoplevelsen en smule, men det er først, da Robyn kommer på scenen klokken et, at crowden foran scenen vågner. Be Mine! fra albummet Robyn fra 2005 sætter pludselig gang i festen. Robyn er iklædt tegneserieprintede leggins og en orange vest med hætte, og hun nærmest bokser sig gennem sangen som en anden million dollar baby, skriver hun.

Les resten av konsertrapporten over hos vår danske søsterside.

Röyksopp og Robyn spiller på Øyafestivalen i august, og i sommernummeret til GAFFA kan du lese et stort intervju med trioen.

ANNONCE