Nyhet

Röyksopp og Robyn med god Billboard-plassering

Minialbumet 'Do It Again' gikk rett inn på 14. plass på den amerikanske listen. Det er den høyeste norske albumplasseringen noensinne.

Det er ikke bare Nico & Vinz som gjør det skarpt på de amerikanske hitlistene for tiden, med en imponerende sjetteplass på singellisten. Nå er det klart at Röyksopp og Robyn (bildet) sitt minialbum Do It Again har gått rett inn på en fjortende plass på albumlisten Billboard 200.

Vi snakker dermed om den høyeste plasseringen av en norsk artist på albumlisten, som utelukkende tar hensyn til digitalt og fysisk salg, noensinne. A-ha kom seg opp til en femtende plass på samme liste i 1985 med Hunting High And Low.

Da minialbumet ble sluppet i slutten av forrige måned skrev vår anmelder blant annet følgende:


— Endelig har Robyn og Röyksopp møttes igjen for å lage mørk, nordisk elektropop. Og når Robyns særegne vokal møter Röyksopps gjennomarbeidede sound bærer EP'en Do it Again preg av mer i vente. For dette er en inspirert og eklektisk affære.

Les resten av anmeldelsen her.

Röyksopp og Robyn skal denne sommeren ut på veien med en felles turné som også tar dem innom Øyafestivalen.


I GAFFAs juni-nummer, som både er på gaten og på nett fra torsdag 12. juni, kan du lese et større intervju med Röyksopp og Robyn.

ANNONCE