Nyhet

Nico & Vinz tangerer Ylvis' revestreker i USA

Denne uken har den suksessrike norske duoen tatt igjen 'The Fox' sin høyeste plassering på Billboard-listene.

Nico & Vinz (bildet) har virkelig fått en kanonstart på sitt USA-eventyr. Am I Wrong? har herjet både norske og europeiske høyttaleranlegg det siste året, og de siste seks ukene har den også hatt en jevn stigning på den amerikanske Billboard Hot 100-listen.

Denne uken er det enda større grunn til å juble. Duoen, som tidligere gikk under navnet Envy, har nemlig fortsatt stigningen mot toppen og ligger nå på en sjette plass på den prestisjetunge hitlisten, melder 730.no.

— De siste fem årene har vi planlagt hvordan vi skal klare å nå mennesker, også utenfor Norges landegrenser. Og nå er Lambertseter og Holmlia på Billboard. Alt er mulig, sa Nico overfor nettstedet i går kveld da nyheten ble kjent.

Da forrige ukes liste ble offentliggjort lå Am I Wrong? på en 8. plass, og Nico & Vinz ligger dermed foran store navn som Justin Timberlake, Ed Sheeran og Michael Jackson.

Bare to andre norske artister har tidligere hatt den samme suksessen som Nico & Vinz nå opplever på Billboard-listen: A-ha, som toppet listen i oktober 1985 med Take On Me, og Ylvis som nådde en respektabel sjetteplass med landeplagen The Fox i fjor høst.

Sjansen er nok også tilstede for at duoen kan løpe ifra Ylvis sin bestenotering allerede i neste uke med tanke på den gode utviklingen over dammen den siste tiden. Senest mandag ble det klart at Am I Wrong? er den låten flest mennesker i verden søker opp via den populære applikasjonen Shazam.

ANNONCE