Nyhet

Kanye West: Jeg er på oppdrag fra Gud

Den nygifte rapperen advarer sine kritikere mot å trosse den himmelske makt.

Kanye West har alltid vært kjent for å ha god selvtillit og for å komme med oppsiktsvekkende uttalelser som bekrefter dette. Nå har den amerikanske rapperen gitt uttrykk for at han er på "oppdrag fra Gud". Det skriver engelske NME

Under et intervju med Power 106 FM, via Digital Spy, sendte han et budskap til sine kritikere ved å si følgende:

"Ikke bry dere om hvordan jeg sier det jeg sier. Se på hva jeg sier og hvordan jeg føler mitt formål er. Dere har ikke lyst til å gå imot makten. Jeg er på ett oppdrag, og det er et oppdrag fra Gud. Jeg vil gjøre det veldig klart hva jeg er her for. Jeg er her for å hjelpe. Jeg vil iverksette alle de velsignelser jeg har fått."

Ellers har West det travelt med gjesteopptredener for tiden. På fredag stod han nokså overraskende på scenen i New York med den amerikanske komikeren Dave Chappelle, som er på en slags comebackturné. Der fremførte han New SlavesJesus Walks og Gold Digger.

Sist den kontroversielle rapperen spilte i Norge gjestet han Telenor Arena. Den gang hadde han selskap av Jay Z. Konserten fikk fem stjerner av GAFFAs anmelder, til tross for at den ikke representerte den helt store opplevelsen - rent lydmessig. Stemningen var det riktig nok tilsynelatende lite å utsette på.

– Responsen fra publikum er gjennomgående øredøvende i løpet av de to timene konserten varer. Det beste med akkurat det er at de to ringrevene gir absolutt alt gjennom hele settet. Og det blir aldri heseblesende. Bare fantastisk artig, skrev vår anmelder.

Les resten av anmeldelsen her.

I forbindelse med Kanyes forbindelser til oven – la oss høre rapperens Touch the Sky:

Se Wests beste rants fra 2013 her: 

ANNONCE