Nyhet

– Elsker det!

GAFFAs coverstjerne Gabrielle med MC Hammer- og hiphop-referanser i videoen til Fem Fine Frøkner. Sjekk ut!

Etter å ha blitt listet på nesten samtlige radiostasjoner hvor listes kan, er GAFFAs coverstjerne Gabrielle på full fart mot å score årets sommerhit med Fem Fine Frøkner. Mja?

Nå har endelig videoen blitt sluppet, og byr på plenty med referanser til tidlig 90-tall via MC Hammer-bukser, Adidas og jovial synkrondansing. Topp stemning.

Gabrielle sier om videoen: 


– Endelig! 5 fine frøkner flyr tilbake i tid. Stian Andersen var nøyaktig på samme bølgelende som meg da jeg beskrev min visjon for denne videoen. Jeg ville gå tilbake til 90'tallets RnB og hiphops storhetstid på MTV, der videoene ble skutt i ett cleant studio med fokus på supertight cut, sexy fargebruk og formidling av låta. De ekstremt talentfulle danserene jeg headhuntet, gjør dette til en snutt som får en hver frøken til å ville bevege seg. Inkludert meg selv. Dans og musikk har full fokus og klipper Erik Treimann har frekket hele greien til med den villeste redigeringen jeg noen sinne har fått i fanget. 5 fine frøkner kommer gjennom skjermen nøyaktig slik de bør. Elsker det!

Sjekk ut videoen til Fem Fine Frøkner her: 

 

 


 

ANNONCE