Nyhet

Ny video fra festklare Yogutter

Fer$k video fra Yoguttene, som inntar Tønsberg på lørdag — og i kveld.

Hvem er egentlig disse fire "VELDI $PENENDE" og anonyme bergenserne som øser rap, trap, dinosaurer, Pokémon-bilder og Photoshop-kunst utover Internett? Hvem bryr seg. Yoguttene viser fingeren til musikkbransjen bak masker og dataskjermer. De er et sted mellom DJ Broiler og A-Laget, de disker opp med noen helvetes fester live, og vi har vært fans i en god stund nå.

Om du ikke fikk dem med deg på årets By:Larm, bør du utnytte sjansen når de maskekledde herrene inntar Slottsfjell på lørdag. Og er du riktig heldig kan du kanskje se dem allerede i dag — det svirrer rykter om en hemmelig release-fest i hjertet av Tønsberg en gang mellom Lykke Li synger hovedscenen god natt og platesnurrerne erklærer årets Kastellnatt for åpnet. Et hemmelig pa$$ord kreves for å slippe inn, men de som følger med på Instagram- og Twitter-kontoene til Yoguttene i dag skal etter sigende kunne klare å knekke koden.

Det hemmelige kalaset til Handerre Linni, Onge Anka, Jenny Skavland og Idol Tone i kveld er i anledning slippet av D'Sant 3D, den siste EPen i guttas "D'sant-trilogi", som kommer ut i morgen. I dag slapp de også video for sporet Fe$tar fra EPen — snurr film og la fe$ten begynne: 

ANNONCE