Nyhet

La Roux slenger med leppa mot Kanye West

Den albumaktuelle artisten har samarbeidet med West ved to tidligere anledninger.

I dag er La Roux omsider ute med albumet Trouble In Paradise. Albumet følger opp den store suksessen det selvtitulerte debutalbumet, og særlig singlene In For The Kill og Bulletproof, hadde i 2009.

Les vår anmeldelse av platen her.

La Roux er nærmest blitt et soloprosjekt for Elly Jackson å regne etter at produsent Ben Langmaid takket for seg, og under et intervju med den britiske avisen The Sunday Times benyttet hun muligheten til å slenge litt med leppa mot en tidligere samarbeidspartner. Selveste Kanye West.


På spørsmål om hun ville snakke litt om samarbeidet med West på hans låt All Of The Light fra 2010, samt en remix av hennes egen hitsingel In For The Kill, svarte hun kort: 'No, fuck him! Nobody likes him'

Videre i intervjuet forklarte Jackson hvorfor Trouble In Paradise hadde tatt nesten to og et halvt år å spille inn.

— Det vanskeligste var å få til en slags enkelthet. Ofte hørte vi gjennom låtene om igjen og om igjen før vi sa til hverandre: 'Det er ikke enkelt nok'. Så vi gjorde låtene på nytt helt til det hørtes ut som de var spilt inn i søvne. Vi tillater oss selv å være frekke, og å ikke bry oss om hva andre mener, sa hun.


Sjekk ut musikkvideoen til den ferske singelen Let Me Down Gently her:

ANNONCE