Nyhet

Drake avlyser Roskilde

En av Roskilde-festivalens headlinere må trekke seg. Erstatningen er allerede på plass.

Roskilde Festival hadde egentlig planlagt at Drake skulle få æren av å spille selveste avslutningskonserten på søndagskvelden. Dette lar seg nå vanskelig gjøre, og festivalen jobber med å finne en egnet erstatning.

Ikke bare tusener av Roskilde-gjengerne blir skuffet. Også Drake-fas i London og Birmingham mister sin sjanse til å oppleve stjernen denne helgen.

Roskilde Festivals programsjef Anders Wahrén uttaler:

– Vi hadde virkelig sett frem til endelig kunne få Drake til Roskilde Festival, og vi er like lei oss og skuffet som hans mange fans over denne ergerlige nyheten. Vi vet at mange hadde gledet seg spesielt til søndagskvelden, hvor Drake skulle spille årets siste konsert på Orange Scene.


Vi ønsker god bedring til Drake, og krysser samtidig fingrene for at alle på plass på Roskilde vil blir servert en verdig erstatter. Den siste konserten på Orange Scene søndag kveld er en av de virkelige store og essensielle Roskilde-tradisjonene, så kjenner vi festivalen rett vil de nok ikke gi seg før de har fått tryllet frem noe omtrent like magisk. 

Drake avlyste også sist gang han skulle gjeste festivalen.

 

OPPDATERING: Torsdag kveld kunne festivalen melde at Jack White tar over plassen til Drake på festivalens program.


ANNONCE