Nyhet

Blink-182 bekrefter nytt album

Gitarist Tom DeLonge kom med nyheten via Instagram tidligere i dag.

Blink-182 er igang med en oppfølger til 2011-comebacket Neighborhoods. Det bekrefter gitarist Tom DeLonge (til venstre i bildet) via sin Instagram-konto.

Trioen, som foruten DeLonge består av Mark Hoppus og Travis Barker, gjorde stor suksess på begynnelsen av 2000-tallet med album som Enema Of The State og Take Of Your Pants And Jacket. Senere gikk bandet i oppløsning.

For et par år siden kom de imidlertid sammen igjen og slapp Neighborhoods, som fikk hard medfart av GAFFAs danske anmelder Keld Rud:

— Betraktninger og beskrivelser av livet fra den andre siden av 30 blir i Blink-182s hender redusert til likegyldige floskler, som har en generell underholdningsverdi langt under bandets tidligere pubertale innfallsvinkel til tilværelsen. Størstedelen av bandets låter er skodd over den samme fireakkordslesten, og melodilinjene består ofte av de samme tre tonene gjentatt til hudløshet over de skiftende akkordene. Det er en kunst å dyrke det enkle og få en simpel idé til å bære – denne kunsten mestrer dessverre ikke Blink-182, skrev Rud, og ga plata to stjerner.

Les resten av anmeldelsen her.

Blink-182 topper i neste måned plakaten på de store britiske festivalene Reading & Leeds, og har også annonsert et oppvarmingsshow i London.

ANNONCE