Nyhet

Thurston Moores svartmetallband annonserer ny skive

... Men konserter må man se langt etter, siden bandet også kunne bekrefte at de oppløses med øyeblikkelig virkning.

Thurston Moore har holdt seg travel etter at Sonic Youth, og ekteskapet med det innflytelsesrike bandets bassist Kim Gordon, tok en foreløpig slutt i 2011. New York-bandet hadde da holdt det gående på den alternative rockescenen i hele tretti år.

Chelsea Light Moving, som vi i GAFFA overvar under All Tomorrow's Parties i november, har kanskje vært det prosjektet som har fått mest oppmerksomhet etter at Sonic Youth ble lagt på is, men Moore har selvsagt flere jern i ilden.

I går annonserte black metal-bandet Twilight, som foruten Moore består av Stavros Giannopoulos, Wrest, N Imperial og produsenten Stanford Parker, at de slipper albumet III: Beneath Trident's Bomb 17. mars.


Thurston Moore har vært med i prosjektet, som tidligere har gitt ut de to albumene Twilight og Monument To Time End, siden 2012.

Men om man allerede hadde begynt å glede seg til noen tunge konserter med Twilight og deilige støylandskaper fra Moores gitarhender, var det nok noen som ble skuffet. Bandet kunne nemlig også avsløre at de oppløses med øyeblikkelig virkning, melder Uncut.

ANNONCE