Nyhet

Sam Smith er årets mest lovende artist

21-åring vant BBC Sound of 2014.

Sam Smith er blitt kåret til BBC Sound of 2014. 21-åringen har gjort stor suksess som gjestevokalist på låtene Latch av Disclosure og La La La av Naughty Boy. Smith slipper debutplaten 26. mai. Andresingelen Money On My Mind kommer ut allerede 16. februar.

Kåringen av BBC Sound of 2014 har hjulpet mange artister med å komme seg opp og frem. I fjor toppet Haim-søstrene listen. Adele og Jessie J er tidligere vinnere av den gjeve prisen. Seieren har gjort ham "helt målløs", forteller Sam Smith til den britiske avisen The Independent. "It's a huge compliment to be recognised by the industry and the BBC in this way. I really didn't expect it."

Sam Smith slo gjennom i fjor med Latch samt debutsingelen Lay Me Down. Han har også sluppet en EP, kalt NirvanaSam Smith har innrømmet at vår kjære Maria Mena har vært en stor inspirasjon for ham, da han beundrer de ærlige tekstene hennes.


Det er ingen tvil om at vi kommer til å høre den karakteristiske stemmen til Sam Smith overalt i år. Det er bare å venne seg til den. Her fremfører han en akustisk versjon av Lay Me Down:

ANNONCE