Nyhet

Ny metalfestival ser dagens lys i Bergen

Festivalen går av stabelen allerede i slutten av neste måned. Sjekk hvem som spiller under tidenes første Blastfest her.

Etter at den legendariske metalfestivalen Hole In The Sky la ned i 2011 har tomrommet for metalfansen i Bergen delvis blitt erstattet med minifestivalen Beyond The Gates som arrangeres i august.

Likevel er jo vinteren som kanskje er den beste (og definitivt mørkeste) årstiden for metal, og det har noen nå tatt konsekvensene av. Allerede i slutten av neste måned er det nemlig klart for tidenes første Blastfest, som arrangeres på scenene USF Verftet og Garage.

Konsertene går over tre dager 20. til 22. februar, og arrangørene oppfordrer de tilreisende gjestene til å bruke hele byen som festivalområde selv om det er en innendørsfestival.


På programmet finner man sterke norske navn som Taake (bildet), Glittertind og Aura Noir, i tillegg til de britiske tungvekterne My Dying Bride, belgiske Aborted og svenske Marduk.

Hele programmet kan studeres inngående på festivalens offisielle hjemmeside, og festivalpasset sikrer du deg lett gjennom GAFFA LIVE.

ANNONCE