Nyhet

Mötley Crüe takker for seg med avskjedsturné

— All bad things must come to an end, sier veteranrockerne.

Mötley Crüe planlegger å utgi et siste album før en stortstillt avskjedsturné i 2014. I helgen la Nikki Sixx & co ut et bilde av en gravstein med inskripsjonen "RIP Mötley Crüe - All bad things must come to an end" på Twitter, og i slutten av måneden skal bandet holde pressekonferanse om den kommende avskjedsturnéen.

Bandet har det siste året spilt en rekke konserter i Las Vegas, samt turnert Australia med KISS. Og i motsetning til de sminkede kompisene i KISS lover Mötley Crüe at det ikke blir noen gjenforeninger når det først er over og avskjedsturnéen er gjennomført:

— Det viktigste med en avskjedsturné er at bandet ikke lyver til fansen og kommer tilbake igjen etter noen år. Det har også vært viktig for oss å planlegge hva som er riktig tidspunkt for å gi seg, uttalte vokalist Vince Neil i et intervju med Rolling Stone i oktober.

Mötley Crüe har holdt det gående siden 1981 og har stått for breiale hits som Shout At The Devil og Kickstart My Heart, samt en rekke skandaler som er veldokumenterte i den underholdende biografien The Dirt. Om bandet eventuelt legger turen innom Norge, får vi først svar på under pressekonferansen om to uker.

ANNONCE