Nyhet

Hulen i Bergen feirer seg selv

Det studentdrevne utestedet har sikret seg en headliner, som vanligvis spiller på scener med langt større kapasitet.

Hulen i Bergen fyller hele 45 år i 2014, etter at det gamle bomberommet på Nygårdshøyden ble omgjort til studentklubb i 1969. For å feire begivenheten har det studentdrevne utestedet hentet inn en gammel Hulen-favoritt, som vanligvis spiller på langt større scener; nemlig selveste Turbonegro (bildet).

— Vi er kjempeglade for at Turboneger finner veien tilbake under Nygårdshøyden. I det jeg gir meg som Hulen-leder kan jeg stolt si at vårprogrammet vårt er det beste jeg har sett på lenge, uttaler en fornøyd avtroppende Hulen-sjef André Borlaug Grønningen overfor GAFFA i dag.

Turbonegro ga ut sin comebackplate Sexual Harassment for halvannet år siden, deres første med den nye vokalisten Tony "The Duke Of Nothing" Sylvester. "En turbofest uten hemninger" skrev vår anmelder, og ga albumet fem stjerner:


— Fest skal det bli også denne gangen, for Tony Sylvester tar bandet tilbake dit hvor denim-eventyret startet. Han gir oss feststemt hooligan-stemning, en Motörhead-vibb og har et mye grovere og skittent utrykk enn forgjengeren Hank.  På låter som Shake Your Shit Machine og Mister Sister får vi blant annet servert et piano og perkusjon som får denne nye Turbo-opplevelsen til å minne om Iggy and the Stooges. Det låter bredbeint og har en 70-talls-atmosfære over seg. Slettes ikke dumt - rett og slett dødsfett, skrev vi den gang.

Hele anmeldelsen kan du lese her.

Den eksklusive intimkonserten på Hulen går av stabelen 21. mars, og billetter kan kun kjøpes via TicketCo. Her bør man være kjapp i svingene siden det kun er plass til ca 350 publikummere på Hulen.


ANNONCE