Nyhet

Gamle helter planlegger nye utgivelser

Britiske helter fra henholdsvis 60- og 90-tallet jobber med nytt materiale.

Både The Who og Suede planlegger å spille inn nye plater i løpet av 2014. 

Tidligere i dag meldte vi at The Cure, Suede og Ed Sheeran skal spille på årets Teenage Cancer Trust-konsert i Royal Albert Hall, som arrangeres av Roger Daultry (bildet). Både The Who-frontmannen og Suedes Brett Anderson brukte lanseringen av line upen som anledning til å avsløre albumplanene sine.

The Who var sist albumaktuelle i 2006 med Endless Wire, deres første album uten bassist John Entwistle som døde i 2002. Selv om det bare er Roger Daltrey og låtskriver Pete Townshend som er igjen av den originale besetningen, feirer The Who femti år i 2014. I anledningen blir det både nytt album, og omfattende turnévirksomhet for de britiske 60-tallsheltene, bekrefter Daltrey.


Pete har hundrevis av låter klare, og han ønsker å lage et nytt album. Jeg er alltids klar for det. Stemmen min er fremdeles fin, men hørselen er det verre med, uttalte vokalisten overfor NME i dag.

Pete's got hundreds of songs," he said. "so the only question is whether we get around to it, but he wants to make an album and I'm always ready and raring to go
Read more at http://www.nme.com/news/the-who/75180#rIoxBBKJHjX5WysL.99

Britpopheltene, Suede slapp sitt sjette plate i mars i fjor. Bloodsports var deres første studioalbum på elleve år, og fikk varm mottagelse verden over. Frontmann Brett Anderson fortalte NME at bandet er i full gang med å skrive nytt materiale.

— Vi ønsker å kjøre på med låtskrivingen fremover. Jeg tror et nytt album vil komme ut i løpet av neste år, siden vi holder på å skrive låter nå, sa Anderson.


ANNONCE