Nyhet

Efterklang holder avskjedskonsert

De norgesaktuelle danskene tar pause og vil gå i helt ny retning.

Efterklang har annonsert at de vil spille sin hittil siste konsert i barndomsbyen Sønderborgs konserthall, Alsion, 26. februar. På hjemmesiden deres skrev gruppen: ".. Dette blir den siste konserten med Efterklang slik du og vi kjenner det. Vi er ikke sikre på hva som skjer etter denne konserten. Det er tid for å reflektere og tid for å gå videre." Den danske suksessgruppen understreker at de ikke oppløses, men vil fundamentalt endre måten de jobber, skaper og opptrer på. 

Bandet spiller tre konserter i Norge før avskjedskonserten. Den norske fansen har dermed sjansen til å se Efterklang, slik de kjenner det, enten på Verftet i Bergen 7. februar, på Samfundet i Trondheim 8. februar eller på Parkteateret i Oslo 9. februar.

Efterklang går av med stil. Avskjedskonserten holdes i samarbeid med det lokale symfoniorkesteret i Sønderborg, dirigent Hans Ek og det lokale jentekoret. Indiebandet vil også dele scenen med en rekke gjesteartister, deriblant Thomas Husmer og Rune Mølgaard fra den opprinnelig line-upen til Efterklang. Setlisten vil bestå av høydepunkter fra alle deres fire album samt uutgitte låter, som er nesten 10 år gamle. 


Efterklang slapp sitt siste album, Piramida, i 2012. Det ble spilt inn på Svalbarg, og fikk hele fem stjerner av GAFFA. Les anmeldelsen vår her.

 

 


ANNONCE