Nyhet

Bastille til Hove

Britiske indieyndlinger inntar Tromøya.

I dag ble det klart at de britiske indieyndlingene Bastille kommer til Hove i sommer. Kvartetten fra London har gjort stor suksess siden de slapp sin første singel i 2012, og i fjor toppet debutplaten, Bad Blood, listene i hjemlandet.

Bastille har vært blant de mest etterspurte bandene på Hovefestivalens sosiale medie-plattformer:

— Vi hadde en uformell spørrerunde med publikummet vårt i forrige uke og ikke uventet toppet Bastille undersøkelsen. Bandet har blitt et fenomen og egentlig en selvskreven gjest på en festival som Hove, sier festivalens bookingansvarlig, Toffen Gunnufsen.

Til deres egen store overraskelse har Bastille på rekordtid rukket å bli et av verdens største indierock-navn. Godt hjulpet av sosiale medier og YouTube, spredte ryktet seg om bandet internasjonalt, og singelen Pompeii har solgt godt over to millioner på verdensbasis. Anført av låtskriver, produsent og frontfigur Dan Smith, spiller Bastille nå utsolgte konserter over hele verden.

Hovefestivalen går av stabelen 28. juni til 3. juli på Tromøya utenfor Arendal. Rett før jul forsvant de første 1000 festivalpassene på rekordtid, og Hovefestivalen har for tiden et nyttårstilbud på et begrenset antall festivalpass.

Mens du venter kan du høre Batille covre Miley her: 

ANNONCE