Nyhet

Kommer til Norge med nye låter i bagasjen

GAFFA.no - alt om musikk.

Bastille har spilt på en rekke storfestivaler i sommer, men rykker inn på Sentrum Scene i 15. februar neste år i forkant av slippet på tredjealbumet.

Arrangør Atomic Soul lover at bandet tar med seg splitter nytt materiale til norgeskonserten. Frontmann Dan Smith lover på Twitter:

— Vi har tilbragt mesteparten av det siste året med å jobbe med masse ny musikk og turnere med ulike versjoner av sangene våre, så nå gleder vi oss til å legge i vei på nytt og besøke mer intime scener og spille en haug nye sanger frem mot vårt nye album.


LES OGSÅ: 1988-album blir gitt ut på ny.

Ifølge pressemeldingen har den alternative rockekvartetten fra London spilt over 500 konserter på seks kontinenter, solgt 15 millioner singler og seks millioner album – og blitt strømmet 3,5 milliarder ganger.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Debutalbumet Bad Blood med gjennombruddslåten Pompeii kom i 2013, og innbragte Bastille Brit Award-pris for beste nykommer. De fulgte opp med andreplaten Wild World i 2016. I år har de sluppet løs låten Happier sammen med Marshmello – avspilt over 111 millioner ganger på Spotify.

LES OGSÅ: Panikk oppsto under New York-festival.


Noen slippdato på tredjeplaten, som angivelig blir hetende Doom Days, er ikke angitt.

(©NTB)

ANNONCE