Nyhet

Videopremiere: Bow To Each Other - Bigger and stronger

Vakker oppfølgersingel med galaktiske overtoner fra Sundførs hjertebarn.

Norsk-canadiske Bow To Each Other har levert et av årets mest spennende debutalbum i form av den astronomisk kjølige, men samtidig kjærlige og elegante The Urge Drums (dom: 6 GAFFA-stjerner).

Deres nyeste singel Bigger and stronger har passende nok en visuell kompanjong som fusjonerer nettopp dette. Gunhild Ramsay Kristoffersen og Megan Kovacs byr på iskald synthpop via produsent Susanne Sundfør, mens videoregissør Thomas Lahr mixer galaktiske scener med et emosjonelt drama.

Bandet sier om videoen:

– Vi ga låta vår til regissør Thomas Lahr og ga ham også frie tøyler. Vi snakka litt om hva vi har sett for oss at passer til låta, men utifra det kom alle visuelle idéer fra Thomas. Det var spennende (og litt nervepirrende) å få levert en fullstendig tolkning av musikken vår uten at vi hadde gitt føringer, men resultatet ble virkelig fint, synes vi. 

– Videoen slik vi ser den skildrer en avgjørende tankeprosess i to forskjellige menneskesinn - en undertrykker og en som har blitt undertrykt. De endrer synet de har på seg selv, fra å være knust og usikker til å finne sin indre styrke - og motsatt. Vinterlandskapet og romskyene uttrykker en kjølig evighet som passer veldig fint til stemningen i låta.  

Regissør Lahr legger til:

– Videoen er en kombinasjon av min tolking av låta, og egne idéer og tanker. Selv ser jeg videoen som én fortelling, fortalt gjennom to karakterer. Der den mannlige karakterens-storyline slutter, begynner den kvinnelige karakteren sin. Bruken av et revet portrett og et knust speil, er ment til å videre foreslå en link mellom de to storylinene.

Sjekk ut videoen til Bigger and stronger her: 

 

ANNONCE