Nyhet

Bow To Each Other vinner Bendiksenprisen

Hedret av artistkollegaene.

Duoen Bow To Each Other (bildet) ble tidligere i kveld hedret med Bendiksenprisen av sine artistkollegaer under GramArts årlige sommerfest. Juryen begrunner valget med at duoen "lager popmusikk av ypperste klasse, og at de representerer noe av det mest spennende som har kommet ut av den norske popverdenen de siste årene".

Det er i år syvende gang prisen deles ut, og i tillegg til hederen og æren får vinnerne også 100.000 norske kroner. De andre nominerte i år var Anders Jektvik, Bendik, Ingebjørg Bratland og No. 4.

Juryen begrunner valget for prisutdelingen videre:


"Vinneren er kjent for å innfri live; med forseggjorte tekster og låtmateriale er dette definitivt en god kandidat til å bli en av de neste store norske musikkeksportene. Vinneren fulgte i 2015 opp en av norsk pops sterkeste debutplater på flere år med 'My Heart Is A Target'; noe de ble belønnet for med en Spellemannspris."

Bow To Each Other består av norske Gunhild Ramsay Kristoffersen og canadiske Megan Kovacs - og debutalbumet The Urge Drums ble belønnet med seks stjerner her i GAFFA tilbake i 2014.

Albumet ble for øvrig produsert av Susanne Sundfør som også har de to musikerne med i sitt faste turnéband.

ANNONCE