Nyhet

Panda Bear annonserer nytt album

Animal Collective tar en pause mens Panda Bear utgir nytt soloalbum og Avey Tare sysler med Slacker Flicks.

I fjor rocket Panda Bear sommeren vår ved å låne vokalen sin til Daft Punks herlige Doin' it Right og å stå for Roskildefestivalens aller mest psykedeliske Arena-konsert sammen med de andre medlemmene av Animal Collective.

Det siste halvåret har mannen som går under det sivile navnet Noah Benjamin Lennox holdt temmelig lav profil, men nå er det blitt avslørt hva han har tilbragt tiden med. Panda Bear annonserte i dag at han snart er klar med en ny soloskive, som bærer det midleritidge navnet Panda Bear Meets The Grim Reaper.

Skiva er hans tredje fullengder som solartist og følger opp det strålende 2011-albumet Tomboy, som vi i GAFFA Norge kåret til en av årets aller beste.  Tomboys produsent Sonic Boom er også med om bord igjen på Panda Bear Meets The Grim Reaper,så her er det lov å håpe på mer av det samme.


Førsteskiva Person Pitch fra 2007 hører på sin side gjerne med i enhver liste over tiårets beste skiver, og inspirerte en hel bølge med "chillwave"-artister og soveroms-electronica-produsenter med en forkjærlighet for seige loops og sløve, drømmende vokaler.

Forrige uke ble det kjent at Panda Bear sin Animal Collective-bandkollega Avey Tare tar turen innom Norge og Bergensfest denne sommeren. Der opptrer han med sitt nye band Avey Tare's Slacker Flicks, som inneholder medlemmer fra blant annet Dirty Projectors. My tyder på at det kan bli et svært så godt år for hardbarkede norske Animal Collective-entusiaster.

La deg hypnotisere av den offisielle videoen for You Can Count on Me fra Tomboy

ANNONCE