Nyhet

Animal Collective annonserer ny EP - slippes allerede denne uka

Se den fargerike videoen til låta 'Kinda Bonkers' her!

Det amerikanske bandet Animal Collective har nettopp publisert en tekstvideo til låta Kinda Bonkers på sin offisielle Facebook-side. Syrerockbandets nye video er karakteristisk fargerik og passer fint til David "Avey Tare" Portners psykedeliske tekst til låta.

Bandet annonserer samtidig at de utgir en ny EP med tittelen The Painters, hvor Kinda Bonkers er det første av fire låter. EP'en vil også inneholde låtene Peacemaker, Goalkeeper og en studioversjon av Jimmy Mack.

Utgivelsen følger bandets 11. studioalbum Painting With som ble gitt ut for et år siden. GAFFAs anmelder Morten Waage Johansen kvitterte med fem stjerner og skrev blant annet:


"Sammenligningen med Strawberry og Merriweather er uunngåelig og mange vil sette Painting With opp mot dem og enten dømme den bedre eller dårligere enn disse to. Meningsløst. Tida går, og etter en tur ned i kjellerens mørkeste hjørner på Centipede Hz er AC endelig tilbake i lekeland, og det er der både de og fansen trives best. På årets plate leker de aller best på Golden Gal, The Burglars, Spilling Guts og tidligere nevnte FloriDada. Særlig Golden Gal kommer til å gi mange gode live-opplevelser og vi får håpe noen klarer å få dem til Norge i sommer."

The Painters slippes allerede på fredag denne uken.


ANNONCE