Nyhet

Nye navn til Malakoff

Sivert Høyem og Oslo Ess gjester festivalen i Nordfjordeid denne sommeren.

Festivalen Malakoff har allerede sikret seg navn som The Bronx, Opeth og Monica Heldal til årets plakat, men i helgen kunne de også by på et helnorsk slipp.

Både Sivert Høyem (bildet) og Oslo Ess er nemlig meldt klare for festivalen, som arrangeres i Nordfjordeid i dagene 17. til 19. juli.

Høyem slipper sitt neste soloalbum, Endless Love, 10. mars. Og albumet blir hans første utgivelse siden Long Slow Distance fra 2011. Oslo Ess lanserer derimot sitt album, Alle Hjerter Deler Seg, allerede i begynnelsen av neste uke.


Oslo Ess har for øvrig nylig inngått et samarbeid med gatemagasinet =Oslo, hvis mars-utgave også vil inkludere bandets kommende album.

— Vi har alltid sett på =Oslo som et genialt konsept. Det gir mennesker som trenger det en verdig måte å skaffe seg penger på, og sikkert en sterkere følelse av å være en del av noe. Vi syns det er flott å kunne bidra til mer fokus på stiftelsens arbeid og ikke minst selgerne deres og det arbeidet de gjør. Vi vet at musikk er en viktig del av livet for mange av selgerne, og musikken kommer på flere måter til å være en sentral del av samarbeidet. Som band har vi fått mye oppmerksomhet de siste årene, og nå ønsker vi å bruke anledningen ved utgivelsen av den nye plata vår, til å dele oppmerksomheten med de som deler gatene med oss, fortalte Oslo Ess i en pressemelding i forbindelse med samarbeidet.

Les mer om det her.


Billetter til Malakoff finner du på GAFFA LIVE.

ANNONCE