Nyhet

Madonna i gang med nytt album

Avslører ønskesamarbeid med Drake. Resten er topphemmelig.

Popdronninga Madonna, som har solgt mer enn 300 millioner plater, har nylig bekreftet at hun er i gang med et nytt studioalbum. Dette vil bli hennes 13. i rekken, i tillegg til en haug av samlealbum og filmmusikk-bidrag.

- Ja, planleggingen er allerede godt i gang. Ikke spør med hvem – det er en hemmelighet. Topphemmelighet, har Madonna nylig uttalt under et intervju.

Planene ble avslørt under en opptreden i Toronto, Canada. Dette var forøvrig hennes første besøk i byen etter at hun tilsynelatende ble bannlyst i 1990, etter å ha simulert sex på scenen under sin Blonde Ambition-turné.

Under intervjuet ble den ikoniske artisten også spurt om hun hadde konkrete planer om et samarbeid med Toronto-rapperen Drake.

- Hvis han ønsker det, svarte den 55 år gamle artisten.

Til tross for at det går mot de glade sekstiår for Madonna, har hun fortsatt mange jern i ilden. I slutten av måneden lanserer hun sin egen hudpleieserie under navnet MDNA Skin. Hun har dessuten fortsatt en fot innenfor de yngre generasjoners popverden - tidligere i år dukket hun opp under innspillingen av MTV Unplugged-showet til Miley Cyrus. De to skal blant annet ha kjørt en mash-up av Madonnas Don't Tell Me og Mileys We Can't Stop. Les mer om det her.

Hennes forrige album, MDNA, sanket tre stjerner fra vår anmelder i GAFFA.

- Madonna kan pop, det er det ingen tvil om - men det kommer adri til å bli MDNA man slenger i bordet for å understreke det, lød konklusjonen. Les hele anmelselsen her.

ANNONCE