Nyhet

Lana Del Rey til Bergenfest

Blir hennes eneste konsert på norsk jord i år. I tillegg annonseres fire andre godbiter.

Vi spådde tidlig at Lana Del Rey (bildet) kom til å ta turen innom Norge til sommeren, spesielt da det tidligere i år ble klart at hun spiller på festivaler både i Danmark og Sverige. Spådommen viste seg å være rett: Lana legger turen innom Bergenfest og denne opptredenen blir hennes eneste i Norge i år.

Det råder høye forventninger rundt Lana Del Reys kommende album Ultraviolence. Det er blant annet kåret det til å være blant de albumene det knyttes størst forventninger til i 2014. Sett bort fra selve tittelen på albumet, har det ikke vært mange avsløringer rundt den kommende utgivelsen. Lana greide likevel å avsløre albumets lanseringsdato, via en forsnakkelse overfor en fan. Les mer om det her.

Også Store P er herved annonsert for Bergenfest. A-laget rapperen slapp nylig albumet Regnmannen. Vi ga det fem stjerner.

- Hele albumet er noe av det mer originale og bedre vi har hørt fra en norsk rapper de siste årene, skrev vår anmelder.

Den dansk/kanadiske indieduoen Rhye blir å se lørdagen - og også Avey Tare's Slacker Flicks skal spille torsdagen under festivalen. Den eksperimentelle musikeren Avey Tare, kjent fra Animal Collective, kommer dermed med sitt nye prosjekt – hvor han har fått med folk fra blant annet Dirty Projectors. Sist, men ikke minst, annonseres bergensbandet Hjerteslag, som skal spille fredagen.

Bergenfest går av stabelen 11.-15. juni og billetter får du kjøpt via GAFFA Live.

 

ANNONCE