Nyhet

Lana Del Rey har romantiske følelser for sitt kommende album

+ Prince kjører på med intime show i London, Arctic Monkeys covrer The Beatles, nye navn til Vinjerock og mye mye mer!

PopNytt 10. februar:

Lana Del Rey (bildet) greide å forsnakke seg angående lanseringsdatoen for sitt kommende album, Ultraviolence, da hun signerte autografer for fans denne helgen. Ifølge NME slippes stjernens andre ordinære studioalbum 1. mai, og Lana uttaler selv at hun har 'romantiske følelser' for det nye materialet:

— Det er så bra at det får meg til å glemme den første skiven. Jeg har rett og slett forelsket meg i det!


Prince har vært mye i nyhetsbildet den siste tiden. Her til lands har vi fått en strålende biografi ført i pennen av Christer Falck og Petter Aagaard, mens internasjonale nyheter har handlet både om søksmål mot fans, og nye musikalske eventyr. Den siste tiden har han kjørt på med intime show i London sammen med gruppa 3rd Eye Girl, og på morgenkvisten søndag annonserte han likegodt en ny konsert på Sheperds Bush Empire, samme kveld!

Dermed var det bare for fansen å stille seg i kø på relativt kort varsel.

Arctic Monkeys spilte sin hittil største konsert i USA da de fylte Madison Square Garden denne helgen. I og med at det er gått femti år siden The Beatles også inntok statene, dro de på med en coverversjon av All My Loving. Se videoklipp fra konserten her:

Vinjerock, festivalen som går av stabelen i Jotunheimen 17. - 20. juli, kan i dag føye både Veronica Maggio og Kvelertak til sitt program. Fra før av har festivalen allerede sikret seg artister som Monica Heldal, Comet Kid og Billie Van.


Les mer om festivalen her.


Maggio ble for øvrig også bekreftet til studentfestivalen Uken, i Bergen, i dag. Den populære svensken spiller i UKE-teltet på Koengen allerede 15. mars.

Rick Ross slipper sitt sjette album, Mastemind, i neste måned, og nå er det klart at det blir celebre gjester også denne gangen. Både Jay Z, som var med på førstesingelen The Devil Is A Lie, Kanye West og The Weeknd gjester på albumet, ifølge Billboard.

Cher lanserte sin første studioskive på elleve år i fjor høst, og har til og med fått to av albumets singler høyt opp på de amerikanske Billboard-listene. Likevel er ikke dama helt fornøyd med behandlingen fra plateselskapet Warner Brothers. Før helgen tok hun til Twitter for å skrive at selskapet 'ikke hadde den helt store interessen av hennes siste album' og at de som styrer Warner-sjappen om dagen ikke ser ut til å 'bry seg noe særlig'.


Cher legger for øvrig ut på sin første turné siden avskjedsturnéen i 2002-2005, i neste måned.

Det canadiske indiebandet Tokyo Police Club prøver seg på et nytt album, deres første siden 2010-utgivelsen Champ, i neste måned. Førstesingelen heter Hot Tonight og kan sjekkes ut her:


ANNONCE