Nyhet

Bob Dylan til Norge

Legenden har meldt sin ankomst til to norske festivaler denne sommeren.

Låtskriverlegenden Bob Dylan (bildet) har bekreftet sin ankomst til både Stavernfestivalen og Odderøya Live i Kristiansand, i begynnelsen av juli. Dylan spiller i Stavern fredag 11. juli og i Kristiansand dagen etter.

Da Dylan spilte i Oslo Spektrum i fjor høst, fikk han jevnt over strålende kritikk. Vår anmelder ga konserten hele fem stjerner, og mente at amerikaneren greide å gjøre Spektrum om til en intim bluesbar denne kvelden:

— Settet pulserer stødig gjennom åpningssangene. Nyere materiale. Tempest. Dylans evige leting etter egne røtter og det tradisjonelle. Scenen er intim, med seks store lyskastere inntil bakteppet. Lyssettingen virker enkel, men endres subtilt for hver sang. Applausen er raus for hvert nummer. En høflig en sådan. Den glimrende Tangled Up In Blue mottar vel fortjent den største ovasjonen hittil, til tross for gitarproblemer. En raus It's Alright Ma følger, og har blitt gitt en overhaling som driver den sømløst inn med resten av settet. Americana – det finnes ingen bedre beskrivelse. Dylan og bandet gjør Oslos største arena til bakrommet på en bluesbar, og det virker helt naturlig.

Les hele anmeldelsen fra Oslo Spektrum her.

Billetter til begge festivalene kan lett anskaffes gjennom GAFFA LIVE.

ANNONCE